Spreekuur gebiedsmakelaar van de gemeente

De gemeente Amsterdam werkt met gebiedsmakelaars. De gebiedsmakelaar voor Weespersluis is Marleen de Groot.

De gebiedsmakelaar kijkt met een integrale blik naar het gebied en zorgt dat complexe vraagstukken met partners en bewoners in het gebied geagendeerd en uitgevoerd worden. Gebiedsmakelaars houden overzicht over alle opgaven in de buurt. Ook zijn ze gesprekspartner voor de bestuurders van het stadsdeel / stadsgebied (in dit geval de Bestuursommissie Weesp) bij het opstellen van gebiedsagenda en gebiedsplan.

Eens in de vier weken houdt de gebiedsmakelaar een spreekuur voor bewoners in de Buurtkamer Weespersluis aan de Fort Diemerdamstraat 71a. Het spreekuur wordt doorgaans op de eerste dinsdagavond van de maand gehouden van 19.30 uur tot 20.30 uur. De wijkagent probeert ook altijd aan te schuiven. In de aankomende periode sluit ook de omgevingsmanager voor de tijdelijke school aan bij het spreekuur van de gebiedsmakelaar. 

Heb je een vraag of wens voor je buurt of straat of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat een gebiedsmakelaar doet, dan ben je van harte welkom. De koffie staat klaar!

Kijk voor meer informatie op www.amsterdam.nl/weesp

Uiteraard is de gebiedsmakelaar ook altijd telefonisch of via de mail bereikbaar, via 06-533 89 469 of via marleen.de.groot@amsterdam.nl

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen