Afval afvoeren

Scheidingsstations voor grof huishoudelijk afval

De GAD heeft vier scheidingsstations: in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp. Hier kunt u uw grof huishoudelijk afval brengen, zoals tuinafval, matrassen en hout. Maar ook klein chemisch afval (batterijen, verf enz.) kunt u hier inleveren. Via de klantenservice van de GAD kunt u ook een afspraak maken om het grof huishoudelijk afval gratis op te laten halen. U mag niet zonder afspraak grof huishoudelijk afval op straat zetten.

Verpakkingen en verhuiskarton

U kunt uw verpakkings- en/of verhuiskarton naar het scheidingsstation brengen. U mag het niet naast de containers leggen, want dat kan gevaarlijke situaties op de openbare weg veroorzaken. Voor hulp bij of vragen over afvalscheiding kunt u contact opnemen met de afvalcoach van de GAD via afvalcoach@gad.nl.

De openingstijden van het gemeentelijke scheidingsstation (Nijverheidslaan 1c, bijna op loopafstand van Weespersluis) en de inzamelkalender zijn te vinden op de site van GAD. Hier vindt u ook informatie over onder meer het aanvragen van mini-containers.

 

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen