Asfalteren Fort Veldhuissingel op 11 en 12 april

ProfielfotoLinda van den Berg 27-03-2024 271 keer bekeken

Op donderdag 11 en vrijdag 12 april 2024 krijgt de Fort Veldhuissingel de definitieve asfaltlaag (deklaag). Daarvoor is het noodzakelijk dat de weg op één van beide dagen overdag wordt afgesloten voor autoverkeer. Op welke dag de afsluiting zal zijn, is mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

Omleiding autoverkeer

Autoverkeer wordt omgeleid via de tijdelijke bouwweg ten noorden van Lanenrijk 1B2 naar de verkeersbrug bij de Fort Vurenstraat. Vanaf daar kan het verkeer gebruik maken van de Landscronerlaan om van en naar de Leeuwenveldseweg te rijden.

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van het fiets- en voetpad langs de rotonde in de Leeuwenveldseweg en via de fietsverbinding naar Lanenrijk 1B1 via de Landscronerlaan de weg vervolgen. Zodra het veilig kan, zal ook de fietsverbinding over de fietsbrug naar het Muiderslotpark open zijn.

Parkeren Fort Veldhuissingel

Het dringende verzoek aan bewoners is om op donderdag 11 en vrijdag 12 april géén auto’s te parkeren in de parkeervakken langs de Fort Veldhuissingel. Alvast hartelijk dank voor de medewerking!

Tot slot

Wij beseffen dat de werkzaamheden hinder met zich kunnen meebrengen. Wij hopen op jullie begrip. Eventuele vragen over de werkzaamheden kunnen gesteld worden via project@weespersluis.nl.

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen