Informatieavond herinrichting Korte Muiderweg

ProfielfotoLinda van den Berg 03-01-2024 926 keer bekeken

We richten de Korte Muiderweg opnieuw in. Op maandag 15 januari organiseren wij samen met de gemeente Amsterdam een informatieavond over het gedeelte buiten de huidige bebouwde kom.

Bij het herinrichten van de Korte Muiderweg is de gemeente verantwoordelijk voor het deel binnen de huidige bebouwde kom. Wij zijn verantwoordelijk voor het deel buiten de huidige bebouwde kom.

Informatieavond 15 januari

De informatieavond op 15 januari richt zich op het gedeelte buiten de huidige bebouwde kom. Voor dit gedeelte is een definitief ontwerp gemaakt. Hierin hebben we geprobeerd zoveel mogelijk bomen te behouden. Tijdens de informatieavond lichten we het ontwerp graag toe. Ook geven we informatie over de aanpak van de werkzaamheden en de bereikbaarheid. Uiteraard is er mogelijkheid om vragen te stellen. Voor het gedeelte binnen de huidige bebouwde kom organiseert de gemeente Amsterdam een aparte informatieavond. Hier volgt later meer informatie over.

Aanmelden voor informatieavond

De informatieavond vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in de kantine van FC Weesp. Om een inschatting te maken van het aantal aanwezigen, willen we u vragen zich aan te melden door een mail te sturen naar project@weespersluis.nl.

Praktische informatie

Wat: Informatieavond Korte Muiderweg (deel buiten huidige bebouwde kom)
Waar: Kantine FC Weesp, Sportcomplex Papelaan, Papelaan 153, Weesp
Wanneer: Maandag 15 januari van 19:30-21:00 uur

Zie ook: Het ontwerp voor de herinrichting. Hier vind je meer informatie over het ontwerp, inclusief informatie over de bijbehorende kapvergunning die we hebben aangevraagd.

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen