Dinsdag 31 januari: Informatiemarkt Weespersluis

ProfielfotoLinda van den Berg 13-01-2023 1858 keer bekeken

Op dinsdag 31 januari organiseren de GEM Bloemendalerpolder en de gemeente Amsterdam een informatiemarkt voor (toekomstig) bewoners van Weespersluis, direct aanwonenden en andere belangstellenden. De markt vindt plaats van 18.00 tot 21.00 uur bij Theater City of Wesopa, Herengracht 23 in Weesp.

Update verschillende onderwerpen en (nieuwe) kansen voor Weespersluis

In de zomer heeft de gemeente Amsterdam bewoners van Weespersluis per brief geïnformeerd dat gemeente en de GEM Bloemendalerpolder samen in gesprek zijn over (nieuwe) kansen voor Weespersluis ten aanzien van woningbouw, maatschappelijke voorzieningen en duurzaamheid. De gemeente en de GEM hebben deze kansen vertaald in ambities voor het nog te ontwikkelen deel van Weespersluis. Tijdens deze informatiemarkt vertellen we u hier graag meer over.

Nu Weespersluis steeds meer vorm krijgt, maar ook omdat er nog veel moet gebeuren voordat Weespersluis helemaal af is, grijpen we deze informatiemarkt aan om  bezoekers van de informatiemarkt te informeren over een groot aantal onderwerpen en actualiteiten, zoals:

  • Het centrum van Weespersluis,
  • Varen en havens, ’t Breedland,
  • De parken,
  • Infrastructuur en mobiliteit,
  • De Buurtkamer,
  • Planning en logistiek.

In de grote zaal van Wesopa worden informatiepanelen opgesteld, waarbij onder andere medewerkers van de gemeente en van de GEM Bloemendalerpolder klaarstaan om bezoekers van de informatiemarkt te informeren aan de hand van de informatiepanelen én natuurlijk om vragen te beantwoorden.

Bij grote belangstelling tijdslots, aanmelden noodzakelijk

Omdat we alle bezoekers de aandacht willen geven die zij verdienen, is het noodzakelijk om aan te melden. Dat kan tot en met donderdag 26 januari aanstaande bij Linda van den Berg (projectsecretaris GEM Bloemendalerpolder) via info@lindaprojectondersteuning.nl, met vermelding van uw naam en adres. Bij grote belangstelling zullen we gaan werken met tijdslots.

Graag tot dinsdag 31 januari aanstaande!

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen