Gebruik jij de deelauto's in Weespersluis al?

ProfielfotoLinda van den Berg 14-10-2022 791 keer bekeken

We maken je er graag nog een keer op attent: De deelauto's die in of vlakbij Weespersluis beschikbaar zijn. Met een deelauto heb je altijd een auto in de buurt om te gebruiken wanneer het jou schikt.

Bespaar jezelf het gedoe en de kosten van onderhoud, afschrijving en bijvoorbeeld de verzekering. En vergeet niet dat je door het rijden van een deelauto je CO2-uitstoot kan verminderen. Onder andere omdat deelauto’s vaak moderner en schoner zijn dan een eigen auto.

Ook in Weespersluis is het mogelijk om gebruik van deelauto’s te maken. Zo heeft Greenwheels deelauto’s bij het station van Weesp beschikbaar. En in Weespersluis heeft Mywheels zelfs al 2 opstelplaatsen voor deelauto’s. Deze locaties bevinden zich in Lanenrijk.

Voor meer informatie en de exacte locaties van de opstelplaatsen van de auto’s verwijzen we je naar de websites van de aanbieders:

Mywheels: www.mywheels.nl/auto-huren

Greenwheels:  www.greenwheels.nl/

Reserveer eenvoudig een auto via de app van een van beide aanbieders en ga op pad zodra jij dat wilt! 

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen