UPDATE Planning straatwerk Lanenrijk 2A1

ProfielfotoLinda van den Berg 28-04-2022 1194 keer bekeken

In Lanenrijk 2A1 is het een drukte van belang. Nieuwe bewoners zijn druk met het voorbereiden van hun woning op de verhuizing. Tegelijkertijd maken we de wijk woonrijp. Het straatwerk is daarbij super belangrijk, met name de planning!

Het straatwerk in de Fort Vreeswijkhof is nu voor een deel klaar en daar wordt ook verder aan gewerkt.

De verwachting is dat op uiterlijk vrijdag 6 mei het straatwerk van de Fort Vreeswijkstraat tussen de Fort Vreeswijklaan en Fort Vreeswijkhof gereed zal zijn. Zodra Van Erk klaar is met het werk aan de Fort Vreeswijkstraat en zodra ook de nutsvoorzieningen klaar zijn, wordt het laatste straatwerk aangebracht.

We verwachten dat de hele Fort Vreeswijkstraat en -laan op woensdag 25 mei aan het eind van de dag helemaal zijn bestraat.

Let op 1: De straten in Lanenrijk 2A1 zijn niet geschikt voor gebruik door grote trailers / opleggers voor de aanlevering van volumineuze zaken. Om ervoor te zorgen dat hele grote wagens niet de wijk in kunnen (om er vervolgens niet meer uit te kunnen), zijn op bepaalde plaatsen betonblokken geplaatst. Wij adviseren bewoners om hun leveranciers en / of transporteurs goed te informeren over de situatie in de wijk, zodat leveranciers en transporteurs daar rekening mee kunnen houden bij het afleveren van volumineuze goederen.

Let op 2: Voor alle zekerheid is het 't veiligst wanneer levering van grote / zware zaken voor je huis (keukens, vloeren et cetera) na 25 mei worden gepland.  Mocht dat om een of andere reden niet mogelijk zijn, stuur dan een bericht naar Linda van den Berg, info@lindaprojectondersteuning.nl, waarin je aangeeft wat er wanneer precies wordt geleverd en op welk adres. Zij kan dan samen met de directievoerder kijken naar een mogelijke oplossing. 

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen