Reparatie hekken in en rond Weespersluis

ProfielfotoLinda van den Berg 21-02-2022 1017 keer bekeken

Dudley, Eunice en Franklin hebben ook in Weespersluis huisgehouden. Een flink aantal hekken is beschadigd.

Na de stormen van afgelopen weekend bleek vanochtend een flink aantal hekken in en rond Weespersluis beschadigd of compleet vernield te zijn. Vandaag zijn de eerste noodreparaties verricht. Aan de hekken, maar ook aan een lichtmast aan de Muiderslotlaan.

Morgenochtend controleert een van onze aannemers alle hekken verder op onveilige situaties, en komt de leverancier langs om de schade op te nemen. Daarna volgt zo spoedig mogelijk reparatie. Dat kan heel even duren, omdat Weespersluis niet de enige wijk in aanbouw is waar hekken zijn beschadigd of vernield. 

Doordat niet alle reparaties direct kunnen worden uitgevoerd, is het bouwterrein op sommige plaatsen niet goed afgesloten. Een uitgelezen mogelijkheid voor kinderen om stiekem op de bouwplaats te gaan spelen. Dat snappen we best, maar het is en blijft gevaarlijk terrein! Denk aan scherpe, uitstekende voorwerpen waarover je kunt struikelen of waaraan je je kunt verwonden, groot materieel waarvan de chauffeurs geen rekening houden met spelende kinderen in hun dode hoek, of zelfs drijfzand! Daarom aan jullie allen de oproep om ervoor te zorgen dat de kids buiten het bouwterrein blijven. 

Graag willen we alle bewoners, die vandaag onder meer beschadigde hekken bij ons hebben gemeld, danken voor hun betrokkenheid! 

Foto: Met dank aan Marije Wolvers.

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen